Politika privatnosti

Za Cib Trade d.o.o. su odnosi koje razvijamo s našim klijentima, posjetiteljima naše web stranice i zaposlenicima tema najvišeg prioriteta, brige i pažnje, kako vlasnika i uprave tvrtke, tako i svih zaposlenika.

Zbog toga štitimo privatnost svojih klijenata i zaposlenika i iskazujemo brigu za njihove osobne podatke tragom Opće EU Uredbe o zaštiti osobnih podatka 2016/679/EZ i Zakona o provođenju Opće EU uredbe o zaštiti osobnih podataka.

Politikom privatnosti Cib Trade d.o.o. se obvezuje obrade osobnih podataka provoditi isključivo prema načelima Uredbe.

              Kolačići

Stranice koriste web kolačiće. To su mali dijelovi koda koje pretraživač automatski izvršava, a potrebni su za adekvatno prikazivanje sadržaja stranica na svim uređajima i bez njih korištenje stranica ne bi bilo moguće. Informacije koje se tako prikupljaju ne sadrže osobne podatke i služe boljem funkcioniranju stranica te poboljšanju korisničkog iskustva posjetitelja web stranice.

Kolačiće možete onemogućiti tako da u pregledniku prilagodite postavku koja vam omogućuje da odbijete prihvatiti kolačiće. Želimo vas upozoriti da u slučaju blokiranja kolačića možda nećete moći pristupati određenim dijelovima internetskog mjesta. Dodatne informacije o web kolačićima dostupne su na http://www.aboutcookies.org.uk/

Copyright © 2021 Cib Trade d.o.o. Sva prava pridržana. Powered by Derecjun

 

Log in with your credentials

Forgot your details?